ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset:

Ripsienpidennykset pyrin tekemään aina asiakkaan toiveiden mukaan, ottaen kuitenkin huomioon ripsien kunnon, pituuden ja kantavuuden. Otan myös aina huomioon turvallisuuden, allergiat, hygienian ja asiakkaan hyvän olon.

Voit valita haluatko klassiset- vai volyymiripset. Klassisissa ripsissä yksi kuituripsi asetetaan aina yhteen omaan ripseen kerrallaan, jolloin lopputuloksena on luonnolliset ja kauniit ripset. Volyymiripsissä yksittäiseen ripseen asetetaan volyymiviuhka, jossa on useampi ohut kuituripsi. Nämä luovat näyttävämmät ja tuuheammat ripset. Molemmista ripsienpidennyksistä löytyy useita eri pituuksia ja kaarevuuksia. Nämä valitaan aina oman ripsen pituuden ja silmän mallin mukaan. Suositus on max. 3mm pidempi kuitu kuin oma ripsi.

Turvallisuus:

Valitse aina ammattilainen. Oikein laitettuina ripsienpidennykset ovat turvalliset, kevyet ja omat ripsesi jatkavat kasvuaan normaalisti. Tärkeää on, että tekijä tietää kaiken ripsikarvan kasvusta ja on tietoinen milloin asiakkaalle ei saa laittaa ripsienpidennyksiä. Erittäin tärkeää on, että omia ripsiä ei ole liimattu yhteen. Tämä saattaa aiheuttaa vakavia vaurioita luomiin ja karvatuppeen.

Ripsienpidennykset eivät saa tuntua laiton aikana eivätkä sen jälkeen tukistavilta tai kivuliailta. Heti laiton jälkeen silmät saattavat vuotaa hetken, mutta tämän jälkeen ei saa tulla mitään oireita silmiin tai luomiin. Mikäli oireita ilmaantuu, ei ripsienpidennyksiä kannata enää toista kertaa laittaa, sillä reaktio saattaa olla sen jälkeen vielä pahempi.

Ripsienpidennykset on valmistettu muovista. Joillakin on käsitys, että nämä valmistetaan eläinten karvoista, mutta näin ei missään nimessä ole.

Varmistathan, että tekijälläsi on aina vastuuvakuutus kunnossa, joka kattaa turvallisuutesi.

Popular Articles...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *