sokerointi

Ihokarvojen poisto sokeroinnilla

Varaa nyt edullinen aika sokerointiin Julian Huoneelle.

Sokeroinnit:

Sokerointi tarkoittaa ihokarvanpoistotekniikkaa sokeripallolla, joka sisältää sokeria, vettä ja sitruunamehua. Sokeroinnissa karvat poistetaan myötäkarvaan, jolloin ihokarvat pysyvät pidempään poissa, kuin esimerkiksi vahalla poistetut ihokarvat, jotka poistetaan vastakarvaan. Sokeripallo ei katko karvoja vaan ottaa karvan kokonaan mukaansa. Tämä vähentää huomattavasti karvojen kasvua vaikkakin osa karvoista voi olla vuosia lepotilassa ja nousta taas pintaan. Sokerilla voidaan poistaa jopa 3mm pituista karvaa.. Sokeri kuorii samalla ihoa, joten ihosta tulee välittömästi ihanan pehmeä ja sileä. Uusi karva ei kasva piikikkäänä vaan ohuena ja hentona.

Ennen sokerointia:

Karvan tulee olla minimissään 3mm pitkää. Jos karvat ovat todella pitkät, kannattaa niitä hieman saksilla lyhentää, jolloin sokerointi on kivuttomampaa. Mitä enemmän karvaa on, sitä pidempään karvat pysyvät poissa, joten sokerointiväli on hyvä olla n. 5 viikkoa. Kuori iho n. 2-3 päivää ennen ja kosteuta iho hyvin, mutta älä kosteuta ihoa sokerointipäivänä öljyillä tai kosteusvoiteilla. Brasilialaiseen ja bikinisokerointiin voit tulla kuukautisten aikaan, kun käytät tamponia tai kuukuppia.

Sokeroinnin jälkeen:

Ensimmäisen sokerointikerran jälkeen iho saattaa punoittaa voimakkaasti, mutta punoitus laskee jo samana päivänä. Kotona ihon kannattaa hengittää vapaasti ja käyttää väljempiä vaatteita sokerointipäivänä sokeroiduilla ihoalueilla. Samana päivänä vältä aurinkoa, saunaa ja urheilua. Kuori ihoasi säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa ja kosteuta ihoa pesun jälkeen.

Turvallisuus:

Käy sokeroinnissa aina ammattilaisella.

Sokerimassa on niin turvallista, että tätä voi vaikka syödä. Julian huoneella käytettävää Alexandria sokeria ei ole testattu eläimiin. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, joten sillä voidaan poistaa turvallisesti myös intiimialueen karvoja. Sokeri on hygieenistä. Sokerimassa ei ole kuumaa, eikä siitä tule arpia ihoon.  Mikäli sinulle tulee kaikesta huolimatta karvatupentulehduksia, olethan yhteydessä minuun.

Valokuva: Ioana Ellyn

Popular Articles...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *