meikkaus

Meikit juhlaan ja arkeen!

Meikit juhlaan ja arkeen

Meikillä saa parhaimmillaan hyvin esiin ihmisen parhaat piirteet. Huonoimmillaan se voi näyttää sotkuiselta ja tunkkaiselta. Teen kaikki meikit aina asiakkaan tarpeen mukaan. Olen tietoinen siitä, että meikki tulee sinulle eikä minulle, joten pyrin tekemään meikistä mahdollisimman sopivan persoonaasi. Olen valinnut käyttööni eri sarjoilta meikkejä, jotka mielestäni ovat parhaita ja toimivat hyvin käytännössä ja pysyvät hyvin iholla kaikissa tilanteissa. Pyrin aina raikkaaseen ja kauniiseen lopputulokseen.

Häämeikki

Häämeikki on meikeistä se, jota katsomme vielä vuosien päästä valokuvista ja videoista. Usein se on klassinen ja raikas, joskus rokahtava ja tumma. Juuri sellainen kuin sen haluat olevan ja mikä sopii parhaiten persoonaasi ja pukuusi. Ennen häämeikkiä tehdään aina koemeikki, jossa käydään läpi millaisen meikin haluat. Häämeikin tulee olla kestävä, jotta se kestää onnenkyyneleet ja mahdolliset sateet tai vaihtoehtoisesti kuuman kauniin auringonpaisteen.

Juhlameikki

Juhlameikki voi olla iltajuhlaan tai päiväjuhlaan soveltuva. Asuusi ja persoonaasi sopivilla väreillä ja tummuusasteilla tehty. Juhlameikin tulee olla kestävä ja pysyä läpi illan. Huoliteltu meikki kruunaa juhlan kuin juhlan.

Ennen ja jälkeen.

Päivämeikki

Päivämeikki on kevyempi meikkaus, jossa korostetaan parhaat piirteesi esiin ja tehdään siisti ja huoliteltu vaikutelma kasvoille.

Ennen ja jälkeen.

Meikin opastus

Haluaisitko tietää miten juuri sinun kasvosi kannattaa meikata? Tässä tapauksessa meikin opastus sopii sinulle. Käydään yhdessä läpi kasvonpiirteesi ja juuri sinulle sopivat värit ja meikit.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kestovärjäyksillä saadaan aikaan n. 1-3 viikkoa kestävä sävy kulmille tai ripsille. Käytössäni on RefectoCil nimiset väriaineet, joiden sävyt soveltuvat hyvin kaikille. Värit eivät kirvele eivätkö aiheuta kutinaa.

Tulethan mielellään ripsien värjäykseen ilman ripsiväriä.

Kuva: Ioana Ellyn

Popular Articles...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *